Puppy coaching

Samen op pad

Zo’n kleine pup in huis kan best overweldigend zijn. First time puppy owner of ondertussen al meer gekend met ’that little terror on paws’? Ik help jullie jullie weg te vinden om samen mooie avonturen te beleven.

Samen ontdekken, met fun en zelfvertrouwen

Nieuwe dingen leren doe je samen

De kracht van nieuwe dingen ontdekken, een boost voor je zelfvertrouwen! Niet alleen voor jouw zelfvertrouwen, maar ook dat van je hond. Je hond legt positieve associaties en put vertrouwen uit de begeleiding die jij je hond biedt in het overwinnen van spannende/nieuwe situaties.

De workshops bouwen op in moeilijkheid, op het tempo van je hond. We gaan voor succes, frustratie mag de pret niet bederven. Tijdens de workshop krijg je ook tips om nadien thuis verder aan de slag te gaan.

Tijdens de puppy coaching …

 • … is er de mogelijkheid om al voor de komst van de pup sessies in te plannen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn
 • … bekijken we de dagindeling van je pup en zoeken we een indeling die het beste past bij je pup en jullie levensstijl
 • … leer jij lifeskills die je tijdens het dagelijkse leven met je pup kan inzetten zoals naamherkenning, verzorgende handelingen, aangelijnd wandelen, …
 • … gaan we samen op zoek naar de spelstijl van je pup
 • … is er ruimte voor allerhande vragen over het leven met je pup
Praktische informatie

Samen aan de slag?

 • Individuele sessies
 • Op een locatie bij jou in de buurt of bij je thuis
 • € 225 voor 5 sessies
 • De sessies duren telkens 30 minuten (met de hond)
 • Er wordt anderhalf uur ingepland, zodat er ruimte is voor vragen en/of bemerkingen
 • In te plannen tijdens de week of in het weekend.
 • Afgesproken in onderling overleg, zodat het steeds goed uitkomt

Reviews van mijn klanten

“Ik ben via via in contact gekomen met Sarah. Momenteel heb ik de eerste coaching erop zitten. Mijn hond is een puppy dat als nest verlaten is geweest en hierdoor wat problemen had met het alleen zijn. Sarah heeft hier tips rond gegeven hoe je dat probleem het beste aanpakt en hoe je je hond positief kan stimuleren met hersenspelletjes omdat niet alleen het fysieke geldt. We zijn twee weken verder en de tips werken goed. Wanneer je bijkomende vragen hebt, kan je Sarah gelukkig steeds bereiken.”

Julie met Naya

Wij zijn heel tevreden over de puppytraining die we samen met onze Jack Russel Mini hebben gevolgd. Vooral Sarah’s brede en moderne kijk op de opvoeding van de hond vonden we top. Sarah heeft er met haar tips en tricks voor gezorgd dat Mini, met vallen en opstaan voor zowel pup als mens, haar plaatsje heeft ingenomen binnen ons gezin.

Edith met Mini

Met een nieuwe pup in huis die verzorgd en vertroeteld zou worden door drie generaties waren de tips en tricks van Sarah zo bruikbaar. Als van les 1 honden zowel de kids als wij aan de slag met heel werkbare tips en ontdekte we de voordelen van het positieve belonen. We hebben heel wat gehad aan de eenvoudige maar echt bruikbare info die we kregen van Sarah. Zij leidde ons heel comfortabel door de 1e weken van onze nieuwe huisgenoot. En  daar kunnen we alleen maar heel er blij om zijn.

Tamara met Marcel